Heii!

Det er egentlig en stund siden jeg kom hjem. Har vært på konfirmasjonsleir, som jeg nevnte i forrige innlegg - det var kjempekoselig! Tror ikke jeg skal gå inn på detaljer over hva  vi har gjort, men vi har i allefall kost oss mye alle sammen! Kom hjem for et par timer siden, og nå skal jeg snart komme meg i badekaret, så skal jeg legge meg. Er utrolig sliten etter en laang helg med mye morro, så jeg legger meg nok ikke sent i dag. Akkurat nå sitter jeg og øver på gitar i stua sammen med lillesøstera mi. Det var et stort loppemarked her i Drammen i hele helga, så mens jeg var borte hadde Siri(lillesøster) kjøpt med seg en gammel gitar som jeg fikk til å stemme tidligere i dag, og nå øver vi begge to på "Nothing else matters - Metallica". Haha, vi kan ikke spille mye gitar noen av oss, men vi søker rundt på YouTube og lærer oss litt av sangen for morroskyld.

Jeg tok ikke med meg kameraet på konf. leiren, men Karoline tok med sitt, så hun har vært så snill og sendte meg noen bilder. Jeg legger kun ut ett bilde, ettersom de fleste bildene av meg ikke var særlig fine, haha:

 hahah hei

 

Hva har du gjort i helgen?

 


  2 kommentarer på "Finally home!"

emilydiary
fine bilder<3

I helga har eg slappa av litt og gjort ferdig innleveringa, har og aka og besøkt naboen og spist mandariner og pepperkaker :D!
28.10.2012, 19:20 URL: http://emilydiary.blogg.no
Jurliette98
Så koselig da :) Skal på konf leir til våre jeg :)
28.10.2012, 19:24 URL: http://Jurliette98.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei og velkommen til min blogg! Her på denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og legger ut en del bilder. Håper du vil følge meg videre på denne bloggen!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · November 2012 · Oktober 2012


KATEGORIER

· Blogg · Hverdag · Høst · Jul 2013 · Musikk · Om meg · OOTD · Sommer 2013 · Tegning · Vår 2013

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGNDesignet er laget av Katrine.

hits