Heihei, dere lesere, haha 

I dag er jeg i overraskende godt humør, men jeg har ingen anelse hvorfor - føler meg bare så glad, haha. Dagen min startet med 6 timer på skolen, for så å dra til kirken for konfirmasjonsundervisning. Deretter gikk jeg og lillesøstra mi, Siri, på tur med hunden vår, Snoopy. Etter vi hadde spist middag, måtte jeg tilbake på skolen med foreldrene mine, pga et felles møte angående en tur til polen. Cirka 120 av ca 250-300(?) elever fra trinnet mitt(9.trinn) skal nemlig til Polen og Tyskland i September, der vi skal besøke konsentrasjonsleirer fra 2.verdenskrig, osv.. Det var jo også selvfølgelig frivillig, og jeg skal dra - tror det kommer til å bli utrolig koselig, spennende og gøy! Vi er utrolig mange på trinnet vårt, men vi er jo selvfølgelig delt inn i A,B,C,D,E og F, også er vi delt inn i 3 smågrupper innenfor hver klasse. Nok om det. Dagen min har ikke vært spesielt spennende, men jeg er fortsatt i veldig godt humør, hah. Skulle egentlig ha gjort 2-3 lekser, men jeg får heller ta alt i morgen, ettersom det begynner å bli sent. Jeg skal også opp klokka 06:00, fordi vi skal besøke en av de vidregående skolene her i Drammen. Det blir vel spennende å få vite litt om skolen og linjene, tror jeg. Hva har du gjort idag?

Unnskyld for at jeg kun oppsummerer dagene mine i hvert eneste innlegg - tviler på at det er noe spennende i det hele tatt. Skal prøve å variere innleggene litt mer i tiden fremover. Kom også gjerne med forslag til hva jeg kan blogge om. Det hadde jeg satt pris på! Dere får ha en fin kveld videre!


  0 kommentarer på "På tur med Snoopy"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei og velkommen til min blogg! Her på denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og legger ut en del bilder. Håper du vil følge meg videre på denne bloggen!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · November 2012 · Oktober 2012


KATEGORIER

· Blogg · Hverdag · Høst · Jul 2013 · Musikk · Om meg · OOTD · Sommer 2013 · Tegning · Vår 2013

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGNDesignet er laget av Katrine.

hits