Heihei! 

Akkurat nå sitter jeg og jobber med en norskfremføring som jeg skal ha i morgen. Vi hadde norsk-tentamen i dag, og det gikk faktisk helt greit! Skrev om noe standar vennedrama-greier..haha. Skal vel jobbe med norsken i omtrent hele dag. Jeg må jo øve også, så har jeg knapt starta. Har sånn 2 lysbilder på PowerPointen eller noe, og 1 av dem er forsiden. Ops, haha. Det er på tide å få starta ordentlig på den.. Slenger på noen bilder jeg tok da jeg kom hjem i 14:00-tiden! Hva har du gjort/hva skal du i dag?Vi blogges! 

Hei!

Jeg skal til byen med mamma nå, for å handle noen ting til konfirmasjonen min, osv. Tok noen bilder i farta som jeg tenkte jeg kunne poste. Ha en fin dag videre! Hva skal du i dag?

7

~ Celine
Heihei, dere lesere, haha 

I dag er jeg i overraskende godt humør, men jeg har ingen anelse hvorfor - føler meg bare så glad, haha. Dagen min startet med 6 timer på skolen, for så å dra til kirken for konfirmasjonsundervisning. Deretter gikk jeg og lillesøstra mi, Siri, på tur med hunden vår, Snoopy. Etter vi hadde spist middag, måtte jeg tilbake på skolen med foreldrene mine, pga et felles møte angående en tur til polen. Cirka 120 av ca 250-300(?) elever fra trinnet mitt(9.trinn) skal nemlig til Polen og Tyskland i September, der vi skal besøke konsentrasjonsleirer fra 2.verdenskrig, osv.. Det var jo også selvfølgelig frivillig, og jeg skal dra - tror det kommer til å bli utrolig koselig, spennende og gøy! Vi er utrolig mange på trinnet vårt, men vi er jo selvfølgelig delt inn i A,B,C,D,E og F, også er vi delt inn i 3 smågrupper innenfor hver klasse. Nok om det. Dagen min har ikke vært spesielt spennende, men jeg er fortsatt i veldig godt humør, hah. Skulle egentlig ha gjort 2-3 lekser, men jeg får heller ta alt i morgen, ettersom det begynner å bli sent. Jeg skal også opp klokka 06:00, fordi vi skal besøke en av de vidregående skolene her i Drammen. Det blir vel spennende å få vite litt om skolen og linjene, tror jeg. Hva har du gjort idag?

Unnskyld for at jeg kun oppsummerer dagene mine i hvert eneste innlegg - tviler på at det er noe spennende i det hele tatt. Skal prøve å variere innleggene litt mer i tiden fremover. Kom også gjerne med forslag til hva jeg kan blogge om. Det hadde jeg satt pris på! Dere får ha en fin kveld videre!
Heihei! 

Idag har vi hatt fri fra skolen, fordi alle lærerne er på tur til Berlin, så alt jeg har gjort i dag er å slappe av. Nå sitter jeg her og leser en bok som heter "I've got your number", haha. Vi har en skoleoppgave som skal være ferdig til mandag. Jeg må lese ferdig en engelsk roman på over 300 sider - min er på 389 ellernoe slikt, pluss at den nesten er dobbelt så stor som en vanlig bok. I tillegg til å lese boka, må jeg også skrive en bokrapport og lage en fremføring som skal være klar til mandag. Jeg har 2 DAGER på meg, huff. Føler at jeg har blitt så mye mindre motivert til å gjøre skolearbeid i det siste. Er det noen som vet om det er noe jeg kan gjøre for å holde motivasjonen oppe? Haha, i så fall, bare legg igjen en kommentar i kommentarfeltet eller noe.

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av ved å lese videre i boka, og kanskje se en eller to filmer. Jeg er fortsatt helt utslitt etter i går - var nemlig på Justin Bieber konsert! Åhh, en av de beste dagene i mitt liv hittil! Det var helt fantastisk! Jeg var der med bestevenninna mi, Malin. Vi hadde Golden circle billetter, så vi stod ca rundt 15 meter unna "scenetunga"(den lange scenen som stikker ut av hovedscenen), der Justin kom utpå en del ganger og dansa og sang. Kjempegøy var det! Har aldri grått så mye over å se en kjendis, haha.

Jeg fikk forresten en konfirmasjonsgave idag tidlig, på forskudd. Jeg konfirmeres egentlig 5. Mai, men jeg fikk gaven idag. Fikk et nytt kamera, siden det andre var ødelagt - Nikon D3100 fikk jeg. Ikke så komplisert og dritbra, men jeg er fornøyd med det! Tar tydelige bilder og har HD-filming, og det holder for meg :)~ Celine

Hei og velkommen til min blogg! Her på denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og legger ut en del bilder. Håper du vil følge meg videre på denne bloggen!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · November 2012 · Oktober 2012


KATEGORIER

· Blogg · Hverdag · Høst · Jul 2013 · Musikk · Om meg · OOTD · Sommer 2013 · Tegning · Vår 2013

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits