Heii!

Det er egentlig en stund siden jeg kom hjem. Har vært på konfirmasjonsleir, som jeg nevnte i forrige innlegg - det var kjempekoselig! Tror ikke jeg skal gå inn på detaljer over hva  vi har gjort, men vi har i allefall kost oss mye alle sammen! Kom hjem for et par timer siden, og nå skal jeg snart komme meg i badekaret, så skal jeg legge meg. Er utrolig sliten etter en laang helg med mye morro, så jeg legger meg nok ikke sent i dag. Akkurat nå sitter jeg og øver på gitar i stua sammen med lillesøstera mi. Det var et stort loppemarked her i Drammen i hele helga, så mens jeg var borte hadde Siri(lillesøster) kjøpt med seg en gammel gitar som jeg fikk til å stemme tidligere i dag, og nå øver vi begge to på "Nothing else matters - Metallica". Haha, vi kan ikke spille mye gitar noen av oss, men vi søker rundt på YouTube og lærer oss litt av sangen for morroskyld.

Jeg tok ikke med meg kameraet på konf. leiren, men Karoline tok med sitt, så hun har vært så snill og sendte meg noen bilder. Jeg legger kun ut ett bilde, ettersom de fleste bildene av meg ikke var særlig fine, haha:

 hahah hei

 

Hva har du gjort i helgen?

 Heii!

Akkurat nå ligger jeg bare i senga med Siri (lillesøstera mi) og slapper av etter middagen. Vi søker egentlig bare litt rundt på YouTube og ser på gamle bilder osv. Tror nok ikke det blir noen lekser på meg i dag, haha. Jeg er så utrolig sliten etter en lang skoledag! Tenkte at jeg skulle starte på en tegning av et øye eller et portrett. Jeg har jo vist en tegning av et øye jeg har tegnet før, men jeg kan jo vise den igjen siden jeg har startet en ny blogg. Har forresten også tegnet en ugle, haha. Ugla laget jeg på bare 15 min ellernoe, så jeg har ikke lagt noe spesielt arbeid i den. - Er ikke kjempeflink til å tegne og det er kanskje ikke så spennende for dere å se bilde av tegninger jeg har tegnet. Angrer sykt på at jeg tegnet den kulepenn-sirkelen i midten av øyet! Haha, vet ikke hva jeg tenkte på..

 

Hva syntes du om tegningene?
Heei! :-)

Poenget var jo at jeg skulle ha en spørsmålsrunde for at dere skulle bli bedre kjent med meg, men jeg har kun fått inn 5 spørsmål, så da skriver jeg heller et innlegg om meg selv i stedet for at jeg svarer på spørsmål. Tenkte bare å skrive ting om meg punktvis, kanskje dere får vite noe om meg som dere ikke visste?

Jeg er 14 år og født i 1998, fyller 15 den 23. Februar.

Jeg går i 9. klasse.

 Jeg bor i Drammen og har bodd her hele livet mitt.

 Jeg har regulering, derfor smiler jeg mest med munnen igjen.

 Jeg har 5 kjæledyr - to hunder, to katter og en kanin.

 Favoritt-maten min er pizza og taco.

 Favoritt-drikken min er Smoothie og Mozell.

 Jeg elsker musikk og hører på det hele tiden!

 Jeg hører på all slags musikk, bortsett fra Jazz, klassisk og metall.

 Favorittartistene mine er Justin Bieber, Ed Sheeran og One Direction.

 Jeg skal på Justin Bieber-konsert den 18.April, klarer snart ikke vente mere!

 Jeg har god hukommelse - husker spesielt mye fra da jeg var liten.

 Jeg elsker alt surt godteri.

 Jeg er mye med familien min.

 Jeg har et veldig godt forhold til lillesøstera mi, og til den nest største broren min.

 Jeg har en kneskade. Fikk kneskåla helt ut av ledd og sliter fortsatt med det, og det skjedde i november i fjor. 

 Jeg pleide å trene turn 4 ganger i uka, men har en laang pause pga kneskaden - har eventuelt slutta. Selv om turn betyr mye for meg, har jeg ikke noe valg.

 Jeg kan tenke meg å jobbe som utrolig mye forskjellig, så jeg kommer til å slite med å velge hva jeg skal satse på til slutt.

 Jeg gråter fort om jeg ser triste filmer.

 Jeg blir fort lei meg/er følsom.

 Akkurat nå er yndligssangen min "As long as you love me" - Justin Bieber og "You're Beautiful - Chester See".

 

Er det noe mere du lurer på? Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet!


Var det noe du visste fra før av?

Hei og velkommen til min blogg! Her på denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og legger ut en del bilder. Håper du vil følge meg videre på denne bloggen!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · November 2012 · Oktober 2012


KATEGORIER

· Blogg · Hverdag · Høst · Jul 2013 · Musikk · Om meg · OOTD · Sommer 2013 · Tegning · Vår 2013

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits