Hei!

Kan vel komme med en liten oppsummering av sommerferien min, siden jeg ikke har blogget i hele sommer - sorry, har helt glemt vekk bloggen, uups. Jeg har ikke gjort noe utrolig spesielt, men er er en oppsummering; Jeg har vært på tusenfryd, i oslo, med venner, en del med familie og på hytta, også har jeg vært hjemme. Skal til sverige snart også. Var også på vg-lista med to av mine beste venner siste skoledag. Det var kjempekoselig - selv om det pøsregna under hele konserten, og vi ble så våte at det rant av oss. Det var vel stort sett en oppsummering av min sommerferie, ikke noe spennende, haha. Utrolig deilig å stå opp akkurat når jeg vil, være lenge oppe og se på serier (ser på Gossip Girl akkurat nå), og bare sitte ute i sola. Men lykken varer ikke så mye lenger.. i morgen skal jeg tilbake på skolebenken, og jeg gruer meg faktisk en del, samtidig som jeg gleder meg til å se alle igjen. Starter i 10ende-klasse, så jeg tror det kommer til å bli en del mer press da eksamener og lekser kommer, så det gruer jeg meg en del til. Det eneste jeg faktisk gleder meg til, er musikk og litt K&H, haha. I september skal jeg forresten til Polen og Tyskland med hele 10-endeklasse, så det blir nok gøy og koselig! (:


bestevenn 

Kusina mi, Tanitano makeup, haha❤ Celine

Hei og velkommen til min blogg! Her på denne bloggen skriver jeg om hverdagen min og legger ut en del bilder. Håper du vil følge meg videre på denne bloggen!

Legg meg til som venn


ARKIV

· Desember 2013 · November 2013 · September 2013 · August 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · November 2012 · Oktober 2012


KATEGORIER

· Bloggdesign · Hverdag · Høst · Inspirasjon · Musikk · Om meg · OOTD · Sommer 2013 · Tegning · Vår 2013

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits